'Bayern wil Gravenberch niet verkopen, maar hij heeft het zwaar onder Tuchel'

'Bayern München bespreekt ongelukkige Gravenberch uitvoerig, Liverpool op de loer'

17 augustus om 09:22
Laatste update: 17 augustus om 11:01

Tijdens de laatste transfermeeting van Bayern München is de toekomst van Ryan Gravenberch uitvoerig besproken, aldus TZ München. De club was lange tijd van plan om de Nederlander niet te verkopen, maar de leiding van de Duitse ploeg ziet dat de middenvelder het zwaar heeft.

Bayern München wilde Gravenberch koste wat kost houden, maar door de interesse van Liverpool is de club toch weer gaan denken. De middenvelder zou het zwaar hebben onder trainer Thomas Tüchel. Gravenberch heeft nog altijd geen basisplaats veroverd bij Der Rekordmeister en ook komend seizoen heeft hij veel concurrentie op zijn positie. De Nederlander werd vorig jaar zomer voor 18,5 miljoen euro overgenomen van Ajax.

Liverpool is dringend toe aan een versterking op het middenveld, aangezien Fabinho en Jordan Henderson de club deze zomer verlieten. Moisés Caicedo en Roméo Lavia waren belangrijke kandidaten, maar zij kozen voor Chelsea. Gravenberch zou altijd op het lijstje hebben gestaan van Jürgen Klopp en The Reds willen de interesse dan ook nieuw leven inblazen. Gravenberch zou Liverpool helemaal zien zitten.