Mislintat op misser gewezen: 'Ajax had hem altijd moeten nemen'

Mislintat op misser gewezen: 'Ajax had hem altijd moeten nemen'

17-08-2023 10:13 Laatste update: 10:57
97

Johan Derksen is van mening dat Andries Noppert Ajax een hoop keepersproblemen had kunnen besparen. In Vandaag Inside vertelt de analist dat er te veel onervaren keepers rondlopen in Amsterdam.

"Ajax heeft drie keepers die niet goed genoeg zijn, en een veteraan van 39", begint Derksen over het keepersprobleem bij Ajax. "Dat is een groot probleem, want haal nu nog maar eens een goede keeper. Regeren is vooruitzien. Sven Mislintat had Noppert altijd moeten nemen. Ik denk dat hij beter is dan die eerste keeper die ze nu hebben, maar met die lange benen past hij weer niet bij Ajax of zo?"

Wedden

Meer odds

Na de blessures van Gerónimo Rulli en Remko Pasveer is de spoeling onder de lat van Ajax vrij dun geworden. Zoals het er nu naar uitziet wordt Jay Gorter de eerste doelman van de Amsterdammers. Daarachter komt Diant Ramaj, de Duitser die voor miljoenen werd opgepikt bij Eintracht Frankfurt deze zomer. De derde doelman moet dan de negentienjarige Charlie Setford worden.

Andries Noppert werd eerder voorzichtig gelinkt aan Ajax, maar van concrete interesse kwam het niet. De boomlange doelman staat nog tot 2024 onder contract bij Heerenveen.