Álvarez noemt beste speler waar hij mee samen speelde: 'Hij was bij Ajax de beste'

Álvarez noemt beste speler waar hij mee samen speelde: 'Hij was bij Ajax de beste'

18-08-2023 10:15
62

Edson Álvarez noemt Antony als de beste speler waar hij ooit mee heeft gespeeld. Dat onthult de Mexicaan in een voorstelvideo bij zijn nieuwe club West Ham United. Na de vraag over de beste speler moet de Mexicaan goed nadenken, maar uiteindelijk komt hij toch bij zijn voormalig ploeggenoot van Ajax uit.

"Lastig, ik heb met erg veel goede spelers gespeeld", vertelt Álvarez als hem wordt gevraagd naar de beste speler met wie hij ooit speelde. "Antony is denk ik de beste waar ik ooit mee speelde." De Mexicaan speelde vanaf de zomer van 2020 twee jaar samen met de Braziliaanse dribbelaar. Samen werden ze twee keer kampioen van de Eredivisie en wonnen ze de KNVB Beker.

Wedden

Meer odds

Antony werd in de zomer van 2022 voor het monsterbedrag van 95 miljoen euro door Ajax verkocht aan Manchester United. Vorig seizoen maakte de Braziliaan acht goals in 44 wedstrijden onder zijn trainer Erik ten Hag. De verkoop van Álvarez volgde een jaar later. Hij vertrok voor 38 miljoen euro naar West Ham United, maar moet zijn debuut voor de Engelse ploeg nog maken.

Na de komst van Antony en Álvarez zou de Premier League nog een Ajacied rijker kunnen worden. Mohammed Kudus zou na een gesprek met de technisch directeur van West Ham United, persoonlijk akkoord zijn met een ovestap naar Engeland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door West Ham United (@westham)