'Nieuwe concurrent voor Feyenoord in strijd om begeerde Braziliaanse middenvelder'

'Nieuwe concurrent voor Feyenoord in strijd om begeerde Braziliaanse middenvelder'

20-08-2023 09:56
29

Feyenoord heeft nieuwe concurrentie in de strijd om de handtekening van João Paulo de Souza Mares, ofwel Bitello. Volgens watcher Jonas das Transferências heeft ook FC Porto zich nu gemeld voor de 23-jarige middenvelder, die ook door Arsenal begeerd zou worden. 

Het medium weet te melden dat Grêmio Foot-Ball Porto Alegrens, de huidige club van Bitello, momenteel tien miljoen euro verlangt van Porto. De Portugese grootmacht zou hem zien als de mogelijke opvolger van Otávio, die op het punt staat om de overstap te maken naar Al Nassr. 

Wedden

Meer odds

Eerder deze week maakte 1908 al melding van de interesse van Feyenoord. De eerste contacten met Grêmio werder eerder deze transferperiode al gelegd, maar van een conreet voorstel was toen nog geen sprake. Volgens 1908 hebben de Rotterdammers dit weekend 'nog maar eens extra aanstalten gemaakt' om Bitello in te lijven. Grêmio is bereid hem voor een juist bedrag van de hand te doen. 

Bitello zelf zou wel oren hebben naar een transfer naar de Nederlandse landskampioen. Het spelen van Champions League-voetbal zou daar een grote rol in spelen.