Woede bij Vlap: 'Schandalig, als je dit beslist dan snap je er niets van'

Woede bij Vlap: 'Schandalig, als je dit beslist dan snap je er niets van'

21-08-2023 15:21 Laatste update: 15:23
55

Michel Vlap was na afloop van het duel met PEC Zwolle zondag, niet echt blij met scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De middenvelder schoot in de slotminuten via een vrije trap de 3-1 binnen, maar door een tikje van de doelman kwam hij op naam van PEC-keeper Jasper Schendelaar.

"Een schande, als je dit beslist dan snap je er helemaal niets van", haalde Vlap na afloop van het duel uit naar de arbitrage tegenover Tubantia. De middenvelder kwam zondag in de ploeg voor Twente en begon niet in de basiself. Dit vanwege een blessure die hem ook tegen Riga FC aan de kant hield. "Ik word er gek van. Iedereen weet dat ik een enorme liefhebber ben. Ik wil trainen, trainen en wedstrijden spelen."

Wedden

Meer odds

Vlap had nog zo veel last van een kwetsuur aan zijn schaambeen, dat hij eigenlijk helemaal niet binnen de lijnen zou komen tegen PEC. "Ik wil niet zeggen dat het uit nood was, want ik zat bij de wedstrijdselectie en dan kun je in principe spelen. Maar dat was eigenlijk niet de bedoeling. We proberen de piekbelasting er wat vanaf te halen en daardoor hadden we de focus gelegd op donderdag tegen Fenerbahçe."

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!