'Liverpool ziet bod van 30 miljoen geweigerd worden en staat voor dilemma'

'Liverpool ziet bod van 30 miljoen geweigerd worden en staat voor dilemma'

22-08-2023 12:18
27

Liverpool heeft tevergeefs een bod van dertig miljoen euro uitgebracht op André, zo meldt het Braziliaanse Globo. De middenvelder van Fluminense zou het alternatief zijn voor Roméo Lavia en Moisés Caicedo, die voor Chelsea kozen.

Fluminense is vastberaden de 22-jarige middenvelder voorlopig binnenboord te houden, minimaal tot januari. De club uit Rio de Janeiro zou over André willen beschikken in hun wedstrijden tegen het Paraguayaanse Olimpia, in de kwartfinale van de Copa Libertadores. De wedstrijden vinden plaats op 24 en 31 augustus. Dat stelt Liverpool voor een dilemma: wachten tot januari, of nu de clausule van veertig miljoen euro activeren die André in zijn contract heeft staan.

Wedden

Meer odds

De verkoop van André zou een recordbedrag op moeten leveren. Het record nu op naam staat van Gerson, die in 2015 voor zeventien miljoen euro naar AS Roma trok. André heeft voor Fluminense meer dan 140 wedstrijden op zijn naam staan sinds zijn doorbraak in 2020. In een vriendschappelijke duel met Senegal maakte hij dit jaar bovendien zijn debuut in het Braziliaans elftal. Ook Fulham en Sporting Lissabon zouden interesse hebben. Eerder werd ook Ajax genoemd.

Het is onduidelijk wat de transferjacht van Liverpool betekent voor de eventuele komst van Sofyan Amrabat. The Reds schaken op meerdere borden en hebben de middenvelder van Fiorentina ook nog zeker op de lijst staan.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!