'Volgend AZ-transfer een feit: Hatzidiakos na tweeluik met Brann richting Italië'

'Volgend AZ-transfer een feit: Hatzidiakos na tweeluik met Brann richting Italië'

22-08-2023 19:33
115

Ook Pantelis Hatzidiakos lijkt te gaan vertrekken bij AZ. Volgens Gianluca di Marzio is de overstap van de Griek naar het Italiaanse Cagliari zo goed als rond. Het akkoord is bereikt en Hatzidiakos wordt na de Conference League-duels van AZ verwacht.

Voor AZ was de inzetbaarheid van Hatzidiakos bij de duels met SK Brann een belangrijke voorwaarde. Daarna zal de Griek dus naar Cagliari trekken. De op Rhodos geboren verdediger had nog een contract tot 2024 in Alkmaar. Hatzidiakos speelde in totaal 211 officiële wedstrijden voor AZ. Of de Alkmaarders nog iets overhouden aan de transfer van Hatzidiakos is niet duidelijk.

Wedden

Meer odds

Hatzidiakos is niet de eerste speler die een transfer naar Italië maakt vanuit Alkmaar. Eerder vertrokken ook Sam Beukema (Bologna), Tijjani Reijnders (AC Milan) en naar alle waarschijnlijkheid ook Jesper Karlsson (Bologna) al uit Alkmaar. Ook basisspeler Milos Kerkez (Bournemouth) vertrok nog bij AZ. Hatzidiakos begon afgelopen competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk nog in de basis.