'Feyenoord wordt concreet en heeft miljoenen over voor Grêmio-speler Bitello'

'Feyenoord wordt concreet en heeft miljoenen over voor Grêmio-speler Bitello'

23-08-2023 21:44 Laatste update: 24-08-2023 17:23
251

Feyenoord heeft een miljoenenbod uitgebracht op Bitello. Dat meldt de Braziliaanse tak van ESPN. De Rotterdammers hebben zo'n zeven miljoen euro over voor de 23-jarige middenvelder van het Braziliaanse Grêmio.

Onlangs werd bekend dat Feyenoord al toenadering had gezocht voor Bitello. Vervolgens bleef het stil aan Grêmio-zijde. ESPN in Brazilië beschikt inmiddels over meer details. Zij melden dat de Rotterdammers ongeveer zeven miljoen euro overhebben voor de Braziliaanse middenvelder. 

De ploeg van trainer Arne Slot hoopt dat bedrag vervolgens te kunnen betalen over een periode van drie termijnen. De speler zelf, die bij Grêmio nog een contract heeft tot eind 2025, zou zelf welwillend staan tegenover een overstap naar De Kuip. 

Zijn werkgever en Feyenoord hebben echter nog geen akkoord bereikt over de transfer. Grêmio zou de uitgestelde betaling die Feyenoord voor ogen heeft als een onoverbrugbaar struikelblok zien. 

Bitello maakte dit seizoen voor de Braziliaanse topclub vier doelpunten in achttien duels. Mocht de regerend landskampioen er alsnog in slagen Bitello in te lijven, dan zal hij in De Kuip de concurrentiestrijd aangaan met Ondrej Lingr, wiens overstap naar Feyenoord volgens de laatste berichtgeving in kannen en kruiken is.