'Ten Hag wil vaak aan Ajax gelinkte doelman naar Manchester United halen'

'Ten Hag wil vaak aan Ajax gelinkte doelman naar Manchester United halen'

24-08-2023 13:42 Laatste update: 13:45
25

Odysseas Vlachodimos heeft van Manchester United een officieel aanbod gekregen, dat meldt SkySport. De doelman, die over moet komen van SL Benfica, kan in Manchester gaan concurreren met André Onana.

Vlachodimos werd meerdere keren in verband gebracht met Ajax. In de zomer van 2022 waren de Amsterdammers dichtbij een overeenkomst, maar blokkeerde de raad van commissarissen op de laatste dag van de transfermarkt een overgang. Ook een half jaar later was hij serieus in beeld. De keuze viel toen uiteindelijk echter op Gerónimo Rulli. Laatstgenoemde raakte recent langdurig geblesseerd, waardoor de Griekse doelman wederom in beeld kwam. Tot een overgang kwam het echter niet.

Bij Manchester United zou de doelman een contract kunnen gaan tekenen tot medio 2028 en er zou zelf al een mondeling akkoord zijn over de voorwaarden. Erik ten Hag wil de Griek graag aan zijn selectie toevoegen, maar er is nog geen definitieve beslissing genomen. Altay Bayindir van Fenerbahçe zou namelijk ook nog in beeld zijn.