'St. Jago vertrekt bij FC Utrecht, maar kan direct weer aan de slag in Eredivisie'

'St. Jago vertrekt bij FC Utrecht, maar kan direct weer aan de slag in Eredivisie'

24-08-2023 13:33
46

Tommy St. Jago staat op het punt om te vertrekken bij FC Utrecht. Dat meldt Voetbal International. De centrale verdediger geniet interesse van meerdere clubs, waarvan er één op dit moment het meest concreet is. 

St. Jago heeft nog een eenjarig contract bij Utrecht. De Domstedelingen zijn om die reden deze zomer dan ook voornemens geweest hem te verkopen, zodat er nog een transfersom in de clubkas belandt. 

VI meldt dat er vanuit meerdere clubs interesse is voor de 23-jarige verdediger. Zowel clubs uit de Eredivisie als uit de top van de Keuken Kampioen Divisie hebben hem op de korrel, maar FC Volendam ligt op pole position. Daar zou St. Jago mogelijk in de voetsporen kunnen treden van Xavier Mbuyamba, van wie verwacht wordt dat hij nog voor 31 augustus vertrekt bij de Palingboeren.  

St. Jago speelde in totaal 31 wedstrijden voor Utrecht. Afgelopen seizoen speelde hij, mede vanwege een ernstige blessure, geen enkel Eredivisie-duel. Een kleine twee weken terug zat hij nog bij de selectie tijdens de uitwedstrijd tegen PSV, maar afgelopen zondag ontbrak hij al toen de ploeg van trainer Michael Silberbauer in De Galgenwaard verloor van sc Heerenveen (0-2).