'Hoop voor Lukaku: Italiaanse topclub wil aanvaller van Chelsea huren'

'Hoop voor Lukaku: Italiaanse topclub wil aanvaller van Chelsea huren'

25-08-2023 14:26
14

AS Roma heeft contact opgenomen met Chelsea voor de komst van Romelu Lukaku, zo meldt Gianluca Di Marzio vrijdagmiddag. De Belgische spits komt dit seizoen niet meer voor in de plannen van de Engelse topclub. 

Chelsea wil Lukaku graag verkopen, alleen zal hij het mogelijk moeten doen met een nieuwe verhuurperiode. AS Roma toont immers interesse om Big Rom op huurbasis terug naar Italië te halen. Vorig seizoen speelde Lukaku op huurbasis voor Internazionale. De bruggen met die Italiaanse club lijken opgeblazen en ook Juventus lijkt niet langer meer een optie voor de aanvaller. Toch is er in Italië nog altijd een club die aan Lukaku denkt: AS Roma.

De Italiaanse journalist schrijft dat AS Roma Lukaku dit seizoen wil huren. Van een definitieve aankoop lijkt geen sprake. Chelsea liet eerder weten vooral voorstander te zijn van een verkoop, maar deze week gaf trainer Maurico Pochettino toe dat een verhuurperiode ook een mogelijke optie kan zijn. De manager sprak cryptisch dat in het voetbal alles snel kan veranderen.

Lukaku heeft in Londen nog een contract tot medio 2026, maar bij Chelsea wordt niet meer op de dertigjarige spits gerekend. Momenteel maakt hij geen deel uit van het eerste elftal. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: