Transferklap voor Noppert: Misschien ben ik gewoon niet interessant genoeg

Transferklap voor Noppert: "Misschien ben ik gewoon niet interessant genoeg"

28-08-2023 07:52
40

Andries Noppert staat twee transferperiodes na zijn verrassende WK nog steeds onder de lat bij sc Heerenveen. Vijf dagen voor het sluiten van de markt, lijkt de doelman nergens meer heen te gaan. Komende dinsdag zegt hij de knoop door te hakken.

Noppert stond open voor een transfer, maar het lijkt dat de 29-jarige international zijn contract gaat verlengen in het Abe Lenstra Stadion. "Misschien ben ik gewoon niet interessant genoeg, anders hadden ze me wel genomen. Of kiezen ze eerder voor een ander", zegt Noppert in De Telegraaf over het gebrek aan concrete interesse.

"Er is niets concreets, daar ga ik niet over liegen of mooie verhalen over verzinnen. Als dat over twee dagen nog zo is, verleng ik ook gewoon m'n contract hier, want daarover zijn we in gesprek", vervolgt de Friese doelman, die ook geen belletje heeft gehad van Feyenoord. "Er is niets richting mij persoonlijk gebeurd en wat er verder speelt: geen enkel idee."

"Met deze realiteit heb ik te dealen", zegt Noppert over zijn transferteleurstelling. Zijn laatste optreden voor de deadline, thuis tegen Sparta (1-3), was ook niet bepaald overtuigend. "Als clubs vandaag hebben gekeken, dan scoor je geen pluspunten en zullen ze niet heel blij zijn geworden. Dat is ook het lot van een keeper."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: