'Lozano schot in de roos voor PSV en Eredivisie, Sangaré is Álvarez-bedrag waard'

'Lozano schot in de roos voor PSV en Eredivisie, Sangaré is Álvarez-bedrag waard'

29-08-2023 12:30
79

PSV doet er goed aan om Hirving Lozano naar Eindhoven te halen. Dat vindt Aad de Mos. De oud-trainer stelt dat een 'risico' is om de Mexicaan terug te halen, maar zou het wel aandurven.

Het is 'zeer aannemelijk' dat Lozano terugkeert naar PSV, mochten de Eindhovenaren in de laatste dagen van de transferperiode nog Johan Bakayoko kwijtraken. "Het is altijd een risico", reageert De Mos bij het Eindhovens Dagblad. "Je weet niet hoe hij mentaal erin staat, maar Lozano komt graag in Eindhoven en zijn vrouw ook."

Lozano moet het stellen met een reserverol bij zijn huidige club Napoli en wil weer wekelijks spelen. "Ik zag hem afgelopen weekend ontevreden op de bank zitten. Hij is nog jong (28, red.) en zit nu op zijn hoogtepunt. Voor PSV en de Eredivisie zou het natuurlijk een schot in de roos zijn. Met Lozano en Noa Lang op de zijkanten koop je ook goals en assists in. Dat is voor iedereen goed."

Sangaré
De Mos laat zich ook uit over een eventueel vertrek van Ibrahim Sangaré, die 37,5 miljoen euro moet opbrengen. Nog steeds sluimert er belangstelling uit de Europese top. "PSV moet zijn poot stijf houden. Als er voor Edson Álvarez na bonussen 42 miljoen euro wordt betaald (door West Ham United aan Ajax, red.), dan is Sangaré dat zeker waard. Hij is jonger, heeft meer potentie en wordt vaak onderschat."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: