VI: Ajax verlengt met Fitz-Jim, huurtransfer daarna zeer waarschijnlijk

VI: Ajax verlengt met Fitz-Jim, huurtransfer daarna zeer waarschijnlijk

30-08-2023 14:35
69

Kian Fitz-Jim gaat zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Ajax, aldus Voetbal International. De middenvelder bindt zich voor 'meerdere jaren' aan de Amsterdamse club, waarna hij waarschijnlijk op huurbasis zal vertrekken. 

VI meldt dat Ajax en de twintigjarige Fitz-Jim op dit moment de laatste zaken aan het afronden zijn, waarna de contractverlenging officieel tot stand kan worden gebracht. Ajax stelde dat als voorwaarde voor een verhuur, aangezien het contract van Fitz-Jim volgend seizoen afloopt. Zodoende loopt hij niet transfervrij de deur uit. 

Wedden

Meer odds

Diverse clubs hebben interesse om de talentvolle middenvelder op tijdelijke basis over te nemen. Éen daarvan is Excelsior, zo werd eerder al bekend. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen lijkt momenteel de beste papieren te hebben. Bij Ajax heeft de jeugdinternational van Oranje momenteel niet al te veel perspectief op speeltijd. Ondanks dat laten de Amsterdammers met deze contractverlenging wel doorschemeren nog altijd veel potentie te zien in het jeugdproduct.