Volgende Ajax-aankoop neemt in tranen afscheid: Het is emotioneel

Volgende Ajax-aankoop neemt in tranen afscheid: "Het is emotioneel"

31-08-2023 15:10 Laatste update: 16:59
92

Sivert Mannsverk is hard op weg naar Ajax. Donderdagochtend heeft de Noorse middenvelder (21) in tranen afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij Molde FK.

De handtekening zijn nog niet gezet, maar Mannsverk bevestigt aan TV2 dat hij Molde gaat verlaten. Ajax betaalt minimaal zes miljoen euro voor hem. "Je kan waarschijnlijk zien dat mijn ogen een beetje rood zijn. Het is emotioneel. Het is nog niet definitief, maar ik reis er wel heen", zegt hij.

Wedden

Meer odds

Mannsverk speelde bijna honderd wedstrijden voor Molde FK. Het liefst had hij afscheid genomen met een Champions League-ticket, maar Galatasaray bleek in de play-offs een maatje te groot. "Wat mij zo emotioneel maakt? Dit is mijn leven. Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt. Er zijn hier veel mensen die heel veel voor mij hebben betekend."

Ook voor zijn teamgenoten bij Molde valt het vertrek van Mannsverk zwaar. "Het is jammer. Sivert is een goed mens. Dat hij bijna met tranen in zijn ogen arriveert, laat zien hoeveel hij om de club geeft", aldus middenvelder Emil Breivik.