TD Willem II trekt conclusies en vertrekt: 'Ook ik ben daar verantwoordelijk voor'

TD Willem II trekt conclusies en vertrekt: 'Ook ik ben daar verantwoordelijk voor'

06-09-2023 15:53
130

Technisch directeur Teun Jacobs heeft besloten om op te stappen bij Willem II. Eerder namen de Tilburgers al afscheid van trainer Reinier Robbemond na de slechte prestaties in de Keuken Kampioen Divisie en nu heeft ook Jacobs besloten zijn functie per direct neer te leggen. 

"Ik heb mogen werken bij een mooie club met hele fijne collega's", aldus Jacobs op de clubsite. "Helaas hebben we in het afgelopen jaar onvoldoende resultaat gehaald, ook ik ben daar verantwoordelijk voor. Ik heb met eer en geweten gewerkt voor de club met alle goede bedoelingen. Uiteindelijk denk ik dat dit de beste keuze is voor de club, waardoor hopelijk de rust terugkeert. Ik wil alle spelers, stafleden en medewerkers van de club bedanken voor de prettige samenwerking en wens de club veel succes in de toekomst."

Ook algemeen directeur Martin van Geel, die de verantwoordelijkheid voor 'technische zaken' tijdelijk op zich neemt, reageerde op het vertrek van Jacobs. "Teun is ingestapt in een moeilijke periode waarin er veel opgebouwd moest worden. Ik heb van dichtbij mogen ervaren hoe ongelofelijk hard Teun heeft gewerkt aan het voetbalproces. We hebben respect voor zijn keuze die hij maakt in het belang van de club. We bedanken Teun voor zijn inzet en wensen hem veel succes met het verdere verloop van zijn carrière."