Liverpool-ster nu al enthousiast: 'Kunt zien dat Gravenberch kwaliteit brengt'

Liverpool-ster nu al enthousiast: 'Kunt zien dat Gravenberch kwaliteit brengt'

14-09-2023 20:56
24

Ryan Gravenberch maakt tot dusver een uitstekende indruk bij Liverpool. Teamgenoot Diogo Jota steekt de loftrompet over de 21-jarige middenvelder, die op Deadline Day overkwam van Bayern München.

Hoewel Gravenberch nog wacht op zijn debuut voor de ploeg van manager Jürgen Klopp, is Jota al enthousiast. "Ik denk dat hij zich geweldig aanpast", zegt de Portugese aanvaller op de website van The Reds. "Hij heeft natuurlijk twee goede vrienden hier, zijn landgenoten", doelt hij op Virgil van Dijk en Cody Gakpo. "Nu zijn ze met drie en kunnen ze elkaar helpen."

Wedden

Meer odds

Jota is in ieder geval blij met de komst van de ex-Ajacied. "Ik was natuurlijk weg en had pas een paar oefensessies met hem, maar je kunt zien dat hij kwaliteit brengt met de bal aan zijn voet. Ik denk dat hij weer iemand is die ons verder gaat helpen." Gravenberch kan zaterdag voor het eerst in actie komen voor Liverpool tijdens de Premier League-wedstrijd bij Wolverhampton Wanderers.

Jota beleefde zelf een succesvolle interlandperiode. Hij scoorde twee keer en gaf een assist tijdens de 9-0 zege op Luxemburg.