'Ajax lijkt bang om Mislintat te schorsen, omdat er veel mensen met hem meeliepen'

'Ajax lijkt bang om Mislintat te schorsen, omdat er veel mensen met hem meeliepen'

22-09-2023 19:05
141

Volgens Valentijn Driessen en Mike Verweij is het een uitgemaakte zaak: Sven Mislintat gaat eruit bij Ajax. Dat vertellen de journalisten in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Mislintat had wellicht een dubieuze rol in de transfer van Sosa, een speler waar Driessen in ieder geval geen fan van is.

"Steijn praat wel onzin, want dit is helemaal geen goede speler", vertelt Driessen over Sosa. "Deze jongen kan helemaal niet verdedigen. Tagliafico kon allebei, alleen die was wat druistig en liep tegen veel kaarten op. Die Sosa trekt gewoon elke keer zijn been terug. Verdedigen doet hij weinig. Tagliafico heeft dan geen restwaarde, maar het gaat ook eigenlijk niet over het technische aspect."

Wedden

Meer odds

Volgens Verweij stinkt de bekende zaak rond de transfer van Sosa dan ook aan alle kanten. "Als die Arthur Beck niets te verbergen heeft, dan hoeft hij niet te zeggen dat Sosa uit de koker van Steijn kwam. Dat is gewoon niet waar. Daarom denk ik dat er voor Mislintat nu niks meer te redden valt. De discussie gaat nu over de rol van dat bedrijf en de rol van die zaakwaarnemer. Bij Ajax is blijkbaar toch de angst om Mislintat te schorsen, omdat Jan van Halst en Maurits Hendriks aan zijn zijde hebben meegelopen."

Mogelijke opvolgers Mislintat en Van Gaal als Ajax-redder? Bekijk #DoneDeal nu: