Van Veen woest na NAC-statement: 'Diep triest, ga fietsen met je clubraad'

Van Veen woest na NAC-statement: 'Diep triest, ga fietsen met je clubraad'

07-10-2023 14:58
162

De provocatie van Kevin van Veen blijft ook daags na het duel tussen NAC en FC Groningen de gemoederen bezighouden. De spits van de noorderlingen heeft woest gereageerd op het statement dat de clubraad van NAC eerder deze dag naar buiten bracht. 

Van Veen maakte vrijdagavond uit een vrije trap de 1-1. Vervolgens zocht hij de harde kern van NAC op. De spits werd hierna getrakteerd op een flinke bierdouche en het duel werd daarop tijdelijk gestaakt. "Ik hou wel van emotie, maar er zitten daar volwassen mannen met kinderen, die mijn het dochter het k-woord toewensen. Mijn dochter is nog geen eens geboren en ze wordt al kapot bedreigd", vertelde hij na afloop bij ESPN. 

Een dag later bracht de clubraad van NAC een statement naar buiten. 'Wij willen de onderste steen boven en doen een dringende oproep aan NAC en KNVB: start een onderzoek naar het bestaan van de berichten. Doe, als ze er zijn, onderzoek of ze daadwerkelijk vanuit een NAC-supporter komen en neem dan gepaste maatregelen. En om maar heel volledig te zijn: als de waarheid uiteindelijk anders blijkt te zijn, de aantijgingenrichting het NAC supporterscollectief niet waar blijken te zijn, verwachten we excuses.'

Van Veen woest
Dat statement zet weer klaad bloed bij de hoofdrolspeler. Op X, voorheen Twitter, uit hij zijn woede. 'Denken dat je met alles weg kunt komen... triest diep triest!!!!!!!!!! Is gewoon normaal in Nederland zo te zien? Ga aub een eind fietsen met je 'clubraad'.