Problemen voor voormalig topschutter Liverpool: arrestatiebevel uitgevaardigd

Problemen voor voormalig topschutter Liverpool: arrestatiebevel uitgevaardigd

13-10-2023 13:25 Laatste update: 14:38
18

In Los Angeles is volgens The Telegraph een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Daniel Sturridge. De Engelse krant schrijft dat dit te maken heeft met een niet betaalde vindersbonus die de Engelsman had uitgeloofd voor zijn in 2019 vermiste hond. 

In juli 2019 beloofde Sturridge in een bericht op sociale media een beloning voor diegene die kon helpen zijn hond, Lucci, terug te vinden. De hond zou volgens de oud-speler van onder meer Chelsea en Liverpool gestolen zijn uit zijn woning in Los Angeles. "Alsjeblieft, vind mijn hond terug. Ik betaal je alles", sprak de 26-voudig Engels international destijds. "Ik wil mijn hond terug."

De Amerikaanse rapper Foster Washington, beter bekend als Killa Fame, deelde later berichten op sociale media waarin hij claimde verantwoordelijk te zijn voor de terugkeer van Lucci. Volgens de rapper heeft hij hier niet de door Sturridge beloofde beloning voor gekregen. Daardoor spande Washington in 2021 al een rechtszaak aan tegen de voetballer. Met succes, want de rechtbank in Los Angeles verplichtte Sturridge tot het betalen van 30.000 dollar, omgerekend zo'n 28.500 euro. 

Sturridge negeerde de uitspraak van de rechter en kwam ook niet opdagen bij een latere zitting. Volgens Sturridge is Washington helemaal niet de persoon die hem heeft geholpen zijn hond terug te vinden en probeert de rapper van de situatie te profiteren. Op X schreef hij in december 2021 dat een jonge jongen zijn hond had teruggebracht en dat hij daarvoor een beloning heeft betaald. "Andere mensen proberen er voordeel uit te halen voor hun eigen gewin. Nogmaals dank aan die jongen. Ik ben erg blij dat Lucci terug is bij ons gezin', luidde het bericht van Sturridge. 

Hoop bij Ajax, PSV moet transfermarkt op & Feyenoord pakt door! Bekijk #DoneDeal nu!