Haaland wil theorie van Van Nistelrooij eer aandoen en stunten tegen Spanje

Haaland wil theorie van Van Nistelrooij eer aandoen en stunten tegen Spanje

15-10-2023 18:45 Laatste update: 18:18

ADVERTORIAL - Erling Haaland moest zich even zorgen maken om een ongebruikelijke doelpuntendroogte, maar heeft zichzelf bij Noorwegen weer op de kaart gezet. Na twee treffers tegen Cyprus staat zondag Spanje op het menu. Bookmaker JACKS.NL heeft een verhoogde odd voor een stunt van Noorwegen en een volgende treffer van deze doelpuntenmachine! 

Haaland hoopt dat Van Nistelrooij gelijk heeft

Erling Haaland brak het afgelopen seizoen het ene na het andere record in de Premier League, maar verkeert de laatste tijd in een dip met Manchester City. Het laatste doelpunt van de Noor dateerde van 23 september tegen Nottingham Forest en vervolgens was het stil, tot afgelopen donderdag. Cyprus werd met 0-4 opzijgeschoven door Noorwegen en Haaland had zijn eerste goals in drie weken tijd te pakken. 

Ruud van Nistelrooij beschreef een doelpuntendroogte ooit met zijn bekende 'Ketchup-theorie': zodra een spits weer eens een doelpunt maakt na een droogte, kan hij weer de goals aaneenrijgen. Haaland zal in ieder geval bouwen op de theorie en staat zondag tegenover Spanje. Bij bookmaker JACKS.NL pak je maar liefst 3.25 keer je inleg bij een gelijkspel óf overwinning van Noorwegen én een trefzekere Haaland! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.