'AZ krijgt waarschuwing: winters bod op topscorer Pavlidis in de maak'

'AZ krijgt waarschuwing: winters bod op topscorer Pavlidis in de maak'

18-10-2023 12:13
80

AZ-aanvaller Vangelis Pavlidis is serieus in beeld om Eintracht Frankfurt te versterken, meldt Sport1Die Adler willen komende winter toeslaan op de transfermarkt en een nieuwe aanvalsleider inlijven.

Frankfurt verloor op Deadline Day Randal Kolo Muani aan Paris Saint-Germain. Door de timing van de transfer kon de Duitse club geen vervanger meer in huis halen. In januari wil Frankfurt 'het gat dichten', klinkt het. De club maakte in zeven Bundesliga-wedstrijden slechts zes doelpunten, waardoor de komst van een spits 'uit een hoge kwaliteitsklasse' welkom is.

In het ideaalscenario komen er in januari twee spitsen naar Frankfurt. Pavlidis is een van de namen die op de lijst prijkt. De Griek is dit Eredivisie-seizoen uit de startblokken geschoten en scoorde al tien keer in acht wedstrijden. Het Duitse medium kent het prijskaartje van de AZ-spits niet, al wordt zijn marktwaarde getaxeerd op twintig miljoen euro.

De andere naam op de lijst van Frankfurt is Augsburg-spits Ermedin Demirovic. Demirovic kent net als Pavlidis een sterke seizoensstart. Hij scoorde vier keer en gaf drie assists in de eerste zeven competitiewedstrijden. Naar verluidt gaat Frankfurt zich in de winter voor zowel Pavlidis als Demirovic melden.

Hoop bij Ajax, PSV moet transfermarkt op & Feyenoord pakt door! Bekijk #DoneDeal nu!

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!