Ancelotti laakt 'aandacht verleggen' van Laporta: 'Het is niet gepast'

Ancelotti laakt 'aandacht verleggen' van Laporta: 'Het is niet gepast'

20-10-2023 21:31 Laatste update: 21:41
22

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft gereageerd op de uitspraken van FC Barcelona-president Joan Laporta. Laatstgenoemde stelde eerder dat Real Madrid van hogerhand wordt gesteund in Spanje, en dat Barcelona benadeeld wordt.

Laporta stelde dat de campagne tegen Barcelona de reden zou zijn dat de club in verband wordt gebracht met dubieuze betalingen en omkoperij, en dat die beschuldigingen nergens op zijn gebaseerd. Ook Xavi, hoofdtrainer en oud-speler van de club, liet vervolgens van zich horen. Hij sloot zich aan bij Laporta en beweerde dat men probeert Barcelona uit balans te krijgen.

Wedden

Meer odds

Ancelotti werd op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Sevilla gevraagd naar de uitspraken van Laporta en geeft aan hoe hij erover denkt. "Ja, ik heb het gehoord. Net als bij de racismezaak (met betrekking tot Vinícius Júnior) denk ik dat het belangrijk is om niet af te dwalen van het onderwerp. Het is een serieuze zaak en we moeten de juridische afdeling laten oordelen over wat juist is. De aandacht verleggen is niet gepast."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!