BILD: Kane heeft 'geheime' en mogelijk zeer lucratieve clausule in Bayern-contract

BILD: Kane heeft 'geheime' en mogelijk zeer lucratieve clausule in Bayern-contract

16-11-2023 08:35 Laatste update: 08:51
42

Harry Kane heeft afgelopen zomer een mogelijk zeer lucratieve en tevens 'geheime' clausule op laten nemen in zijn contract. Volgens BILD strijkt de topspits van Bayern München, mits hij betrokken raakt bij veertig doelpunten, een aardig zakcentje op. 

BILD weet dat als Kane in één seizoen bij veertig doelpunten betrokken raakt, hem dat een bedrag van 250.000 euro oplevert. De Engelsman lijkt al voorzichtig rekening te kunnen gaan houden met die geldsom. Zijn teller staat immers al op 21 doelpunten. Zeventien keer was hij al trefzeker in de Bundesliga, terwijl hij ook al vier keer doel trof in de Champions League. 

Wedden

Meer odds

Daarnaast was hij ook al goed voor zeven assists. Daarmee is hij nog twaalf doelpunten verwijderd van het geldschip. BILD heeft contact opgenomen met Bayern en de club gevraagd naar de details van de clausule. "Dat zijn contractdetails waar we uiteraard geen informatie over prijsgeven", aldus Jan-Christian Dreesen, de CEO van Der Rekordmeister. 

Afhankelijk zal Kane niet zijn van de clausule. De Engelsman verdient naar verluidt een slordige 450.000 euro per week in Zuid-Duitsland. Op vrijdag 24 november komt hij weer in actie voor Bayern, dat dan het uitduel met 1. FC Köln speelt.