'FC Twente zoekt verder naar rechtsbuiten: groot talent uit Zweden in beeld'

'FC Twente zoekt verder naar rechtsbuiten: groot talent uit Zweden in beeld'

18-11-2023 14:57
9

FC Twente versterkte zich afgelopen zomer met Mitchell van Bergen, maar lijkt nog niet helemaal tevreden op rechtsbuiten. Volgens het Zweedse FotbollDirekt hebben de Tukkers de pijlen namelijk gericht op Montader Madjed van Hammarby IF

FC Twente hoopte lang Facundo Pellistri te kunnen huren van Manchester United. De Uruguayaan kwam niet naar de Grolsch Veste, maar Van Bergen werd op de valreep nog wel aangetrokken. De oud-speler van sc Heerenveen speelt voorlopig tweede viool, achter Daan Rots. De Enschedese club zou in januari echter op een nieuwe rechtsbuiten inzetten. Madjed staat op het wensenlijstje, beweert FotbollDirekt.

Wedden

Meer odds

De achttienjarige Zweed, met roots in Irak, genoot afgelopen zomer nog belangstelling van Heerenveen. Volgens het medium zagen de Friezen zelfs een bod van 1,2 miljoen euro afgewezen. Nu zouden naast Twente ook FC Nordsjaelland, Real Sociedad, Lecce, Venezia en Anderlecht jacht op hem maken. Madjed loopt in de zomer van 2025 uit zijn contract, waardoor Hammarby nu nog een mooi bedrag voor hem kan ontvangen.

Madjed speelde dit seizoen zestien duels in de Allsvenskan, waarvan zeven als basisspeler. Hij scoorde één keer.