'Real start spitsenzoektocht en klopt mogelijk aan voor Simons-ploeggenoot'

'Real start spitsenzoektocht en klopt mogelijk aan voor Simons-ploeggenoot'

23-11-2023 12:16
8

Real Madrid overweegt zich tijdens de winterse transfermarkt te versterken met een extra aanvaller. Door de blessure van Vinícius Júnior heeft Real Madrid-manager Carlo Ancelotti een optie minder in de voorhoede. RB Leipzig-spits Timo Werner wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden, meldt het Spaanse SPORT.

Real is zich ervan bewust dat het erg lastig wordt om in de winter absolute topspelers naar de Spaanse hoofdstad te halen, klinkt het. Werner is een mogelijke kandidaat om De Koninklijke te versterken, al wedt Real niet op één paard. Welke aanvallers nog meer in beeld zijn, is nog onduidelijk. Werner is na zijn terugkeer bij Leipzig niet in zijn beste vorm en moet het dit seizoen vooral doen met invalbeurten. Werner scoorde dit seizoen twee keer in de Bundesliga.

Voorafgaand aan dit seizoen werd er al gewaarschuwd voor de dunne bezetting in de voorste linie van Real Madrid. Nu Vinícius tweeënhalve maand buitenspel staat vanwege een blessure, houdt De Koninklijke alleen nog Joselu en Rodrygo over als pure aanvallers. Hoewel Jude Bellingham een groot deel van de doelpuntenproductie op zich neemt, wil Real zich dus versterken met een extra aanvaller.