'Ik denk dat PSV langzaam op weg is naar eindelijk weer een landskampioenschap'

'Ik denk dat PSV langzaam op weg is naar eindelijk weer een landskampioenschap'

24-11-2023 08:58 Laatste update: 12:31
64

Willy van de Kerkhof heeft het gevoel dat PSV op weg is naar het eerste landskampioenschap sinds 2018. De komende weken kunnen de Eindhovenaren aan de bak, met competitiewedstrijden tegen achtereenvolgens FC Twente, Feyenoord, sc Heerenveen en AZ.

Komende zaterdag staat het eerste examen op de rol: PSV gaat op bezoek in de Grolsch Veste. "De eerste échte krachtmeting voor PSV in de competitie", zegt Van de Kerkhof tegen VoetbalNieuws. "Ik ben reuze benieuwd en denk dat het een heel lastige wedstrijd gaat worden, tussen twee goed voetballende ploegen."

Wedden

Meer odds

Het PSV-icoon, die zijn carrière begon bij FC Twente, heeft goede hoop. "Ik denk toch dat PSV wel iets verder is dan Twente. Maar dat neemt niet weg dat het niet de minste wedstrijd is. Ik verwacht een kleine overwinning voor PSV. Het is een serieuze kraker in de Eredivisie."

Met een zege op Twente kan de ploeg van trainer Peter Bosz weer een belangrijke stap zetten. "Zeker, hierna speel je tegen Feyenoord en AZ. Het wordt een leuke maand! Ik denk dat PSV langzaam op weg is naar eindelijk weer een landskampioenschap."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!