'Ten Hag moet wellicht toch voor baan vrezen: eerste mogelijke opvolger genoemd'

'Ten Hag moet wellicht toch voor baan vrezen: eerste mogelijke opvolger genoemd'

28-11-2023 10:17 Laatste update: 13:01
18

Een opmerkelijk gerucht uit Spanje: Real Madrid-coach Carlo Ancelotti zou een aanbieding van Manchester United op zak hebben om na dit seizoen Erik ten Hag op te volgen. Dat meldt Mundo Deportivo na nieuws van radiozender Cadena COPE. 

De toekomst van Carlo Ancelotti blijft vooralsnog een vraagteken. De Italiaan lijkt komende zomer te vertrekken bij Real Madrid, maar waar de 64-jarige topcoach daarna aan de slag gaat, is nog onduidelijk. Brazilië zou in de markt zijn om Ancelotti hoofdcoach van het nationale elftal te maken, maar volgens de Spaanse radiozender heeft Ancelotti nu ook een aanbieding van Manchester United op zak. 

Bovendien meldt de zender dat Real Madrid Ancelotti graag behoudt. De club zou van plan zijn de Italiaan een contract voor twee seizoenen aan te bieden. Dat aanbod wordt begin 2024 of in maart 2024 verwacht, zodra er meer duidelijkheid is over de selectie van Real. 

Ancelotti is geen onbekende van de Premier League. Tussen 2009 en 2011 zat hij op de bank bij Chelsea, en tussen 2019 en 2021 bij Everton. Eerder was hij ook werkzaam voor onder meer Juventus, AC Milan, PSG, Bayern München en Napoli.