Atlético-keeper Oblak spreekt coach vol tegen: 'Heb hem zo nog nooit zien scoren'

Atlético-keeper Oblak spreekt coach vol tegen: 'Heb hem zo nog nooit zien scoren'

29-11-2023 09:16
30

Bij Atlético Madrid staan de neuzen nou niet echt dezelfde kant op wat betreft de goal van Mario Hermoso tegen Feyenoord. Trainer Diego Simeone zegt dat de Spanjaard wel vaker dit soort doelpunten maakt, maar volgens keeper Jan Oblak is daar niets van waar.

"Ik wist zeker dat hij op deze manier kon scoren ja", vertelt Simeone over de goal van Hermoso na een vraag van RTL 7. "Hij heeft altijd belangrijke doelpunten gemaakt voor ons en het waren eigenlijk ook altijd mooie goals." Hermoso zorgde met een soort verkapte voorzet voor de 0-2 van Atlético in de met 1-3 gewonnen wedstrijd. De andere goals werkten Santiago Gimenez en Lutsharel Geertruida achter hun eigen keeper.

Wedden

Meer odds

Doelman Oblak is het niet bepaald eens met zijn coach. De sluitpost speelt al negen jaar onder Simeone, maar hij heeft Hermoso nog nooit zo zien scoren. "Ik kan me niet herrineren dat hij zo heeft gescoord. Ik denk dat er ook flink wat geluk bij die goal zat. Dit was niet met opzet lijkt mij, maar dat is soms ook voetbal." Atlético is door de winst op Feyenoord door naar de knockout-fase van de Champions League.