PSV-vertrek niet uitgesloten: 'Ik wil Eredivisie-minuten gaan maken'

PSV-vertrek niet uitgesloten: 'Ik wil Eredivisie-minuten gaan maken'

10-12-2023 07:28
47

Jason van Duiven sluit een tijdelijk vertrek bij PSV niet uit in januari. De achttienjarige spits overweegt een tussenstap te maken vanwege de forse concurrentie in de selectie van coach Peter Bosz.

Van Duiven was in veertien Keuken Kampioen Divisie-duels namens Jong PSV goed voor zes doelpunten en één assist. Het is nog niet zeker dat hij het seizoen afmaakt in Eindhoven. "In de winterstop bekijk ik samen met mijn zaakwaarnemer en PSV wat er mogelijk is", laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

Volgens de regionale krant is PSV van plan om het tot medio 2025 lopende contract van Van Duiven te verlengen. De jonge spits toont zich ambitieus. "Ik wil in de toekomst eerste spits van PSV worden, absoluut. Daar geef ik alles voor. Maar Luuk de Jong er nu uitspelen? En Ricardo Pepi? Dat is niet zo eenvoudig natuurlijk. Toch wil ik graag Eredivisie-minuten gaan maken en met de scenario's kijken we in de winterstop wat het beste voor mijn ontwikkeling is."

Van Duiven concurreert bij de Eindhovense beloften met Jesper Uneken, maar ook zijn jongere broertje klopt op de deur. Robin van Duiven speelt momenteel voor PSV O18.