'Vind Feyenoord niet veel minder dan PSV, daar heeft het ook niet tegen gezeten'

'Vind Feyenoord niet veel minder dan PSV, daar heeft het ook niet tegen gezeten'

12-12-2023 10:49
259

Marco van Basten vindt dat PSV nog niet echt veel pech heeft gehad dit seizoen. Aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport vertelt de analyticus dat hij het heel knap vindt wat de Eindhovenaren dit seizoen presteren, maar dat hij Feyenoord echt niet veel slechter vindt

"Ik vind ook niet dat ze ongelukkig zijn geweest", vertelt de oud-voetballer over de dominantie van PSV in Nederland. "Je moet ook een beetje mazzel hebben. Nu wordt ook gelijk gezegd dat PSV zo geweldig is een Feyenoord is een stuk minder. Natuurlijk hebben ze alles gewonnen. Dat ze alles winnen wil niet zeggen dat ze direct de beste ploeg van Nederland zijn."

Wedden

Meer odds

Van Basten wil ook de Rotterdammers nog uitlichten. Volgens de oud-spelers zijn die helemaal niet veel slechter dan PSV, alleen zat het de ploeg van Arne Slot misschien iets vaker tegen. "Ik vind Feyenoord zeker niet veel minder hoor. Tegen Twente was bijvoorbeeld ook belangrijk voor PSV, maar die spelen ze ook tegen tien man. Het zit ze gewoon echt niet tegen. Maar het is absoluut heel erg knap wat ze doen."