''Rijen vol scouts' en trainers op tribune voor Feyenoord-kwartet tegen Celtic'

''Rijen vol scouts' en trainers op tribune voor Feyenoord-kwartet tegen Celtic'

14-12-2023 08:17 Laatste update: 12:16
64

Meerdere grote clubs zaten woensdagavond op Celtic Park op de tribunes om spelers van Feyenoord te bekijken, schrijft De Telegraaf. Santiago Gimenez, Quinten Timber, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman trekken daarbij alle aandacht van de Europese elite.

'Hele rijlen vol' scouts waren in Glasgow aanwezig om Feyenoord aan het werk te zien tegen Celtic. Volgens de ochtendkrant zaten er ook 'enkele coaches' uit de Premier League en nog vijf andere grote voetballanden in het stadion. Vier spelers werden in het bijzonder bekeken: Gimenez, Timber, Wieffer en Hartman.

Wedden

Meer odds

Voor dat kwartet zaten clubs naar verluidt op de tribune. De Telegraaf benadrukt dat de desbetreffende clubs niet in januari al willen toeslaan, maar dat de vier spelers richting de zomer bekeken worden. 'Dus het Legioen kan straks in de Europa League nog volop van hen genieten', klinkt het.

Wieffer werd onlangs al in verband gebracht met FC Barcelona, terwijl Timber er goed op staat in Engeland. Van Gimenez is bekend dat meerdere clubs uit de Europese elite achter hem aan zitten.