Eriksen steunt door hartstilstand getroffen Luton-speler: 'Ik duim voor hem'

Eriksen steunt door hartstilstand getroffen Luton-speler: 'Ik duim voor hem'

19-12-2023 14:43
6

Christian Eriksen leeft mee met Luton Town-aanvoerder Tom Lockyer, die zaterdag tijdens het duel met Bournemouth getroffen werd door een hartstilstand. De Deen maakte datzelfde mee tijdens het EK van 2021. Toen zakte hij in elkaar tegen Finland.  

Eriksen revalideerde uiteindelijk en speelt inmiddels met een inwendige defibrillator (ICD). In gesprek met Betfred richtte hij zich met een steunbetuiging tot zijn lotgenoot. "In de eerste plaats hoop ik dat het goed met hem gaat", zei oud-speler van Ajax. "Ik heb gehoord en gezien wat er gebeurd is en ik hoop dat hij oké is, zijn tijd neemt en zijn familie er is om hem te steunen. Ik duim voor hem."

Wedden

Meer odds

De middenvelder van Manchester United hoopt dat Lockyer 'goed luistert' naar de artsen die hem behandelen. "Hij zal zelf met zijn familie moeten besluiten hoe de toekomst eruit zal zien, maar zal zijn tijd moeten nemen."

De 29-jarige Lockyer zakte afgelopen mei, tijdens de play-offs, ook al eens in elkaar. De situatie van de Welshman is stabiel, volgens de laatste berichtgeving.