Noa Vahle interviewt graag bij Ajax: 'Ik vind dat echt een mooie gozer'

Noa Vahle interviewt graag bij Ajax: 'Ik vind dat echt een mooie gozer'

24-12-2023 11:34
114

Noa Vahle geniet ervan om Brian Brobbey te interviewen. De 23-jarige verslaggeefster van onder meer Vandaag Inside vindt de onvoorspelbaarheid van de spits van Ajax interessant, vertelt ze aan Voetbal International.

"Ik vind dat echt een mooie gozer. Geweldig hoe hij die interviews doet", begint Vahle in gesprek met VI. "Bij die stiltes die hij soms laat vallen, denk ik weleens: Doe je dat nou expres? Of probeer je me nou uit te lokken? Ik denk dat hij een humor heeft die niet heel veel mensen begrijpen. Maar ik kan daar zo van genieten. Je kunt zes vragen stellen en bij de laatste gaat hij opeens lachen."

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet of we dezelfde humor hebben. Soms kijk ik hem tijdens een vraag heel leuk aan en dan blijft hij staan met een gezicht van: Dit interesseert mij niet. En de andere keer is het heel leuk… Geen peil op te trekken", aldus Vahle, die ook twee andere Eredivisie-spelers graag voor haar camera heeft. "Ook jongens als Quilindschy Hartman en Joey Veerman zijn tof, daar heb ik een goede klik mee."

Datzelfde geldt overigens voor Wout Weghorst. "Iedereen heeft een mening over Wout. Maar ik kan een speler zoals Weghorst juist heel erg waarderen. Ik vind het echt mooi dat hij het niet van zijn aangeboren talent heeft moeten hebben." 

Op een vraag over haar clubvoorkeur geeft Vahle een 'tactisch antwoord' door te stellen dat er binnen haar familie zowel supporters van Ajax, PSV als Feyenoord zijn. "Ik ga natuurlijk niet zeggen dat ik één club heb. Want dan ben ik ’t zakkie straks in De Kuip of de Johan Cruijff Arena…"