'Struijk ziet toptransfer in water vallen door hoge vraagprijs Leeds'

'Struijk ziet toptransfer in water vallen door hoge vraagprijs Leeds'

28-12-2023 16:28 Laatste update: 17:03
18

Pascal Struijk mocht eventjes hopen op een supertransfer naar Paris Saint-Germain. Dat meldt L'Equipe. Volgens de Franse sportkrant vonden de Parijzenaars de vraagprijs van Leeds echter te hoog.

Volgens L'Equipe is het niet ondenkbaar dat PSG in de zomer opnieuw een poging gaat wagen de Nederlandse mandekker aan te trekken. Het is niet bekend hoeveel Leeds United voor Struijk wilde ontvangen, maar voor PSG was het blijkbaar te veel. Volgens Transfermarkt is de oud-Ajacied op dit moment zo'n 18 miljoen euro waard, al is het aannemelijk dat de Championship-ploeg aanzienlijk meer wilde hebben voor Struijk.

Omdat de Nederlander te duur werd bevonden, schakelden de Parijzenaars door naar Lucas Beraldo. De Braziliaan maakt voor twintig miljoen euro de overstap van São Paulo naar Frankrijk. 

Struijk speelde tot dusver 121 duels voor Leeds United, waarin hij negen keer scoorde en één assist gaf. 85 van die duels waren in de Premier League. Op dit moment staat Leeds United vierde in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Bij Leeds loopt het contract van Struijk nog tot medio 2027.