Frenkie onder de indruk van teamgenoot bij Oranje: 'Leuk om te zien'

Frenkie onder de indruk van teamgenoot bij Oranje: 'Leuk om te zien'

31-12-2023 15:01
35

Frenkie de Jong is onder de indruk van de ontwikkeling die Tijani Reijnders doormaakt bij AC Milan, zo stelt hij in gesprek met de NOS. Ook spreekt hij uit zich te verheugen op het EK 2024, en uit hij de hoop dat veel fans Oranje komen toejuichen.

"Het hangt er natuurlijk van af hoe we het gaan doen, maar een eindtoernooi met je land is denk ik het mooiste wat er is als voetballer. We kijken er heel erg naar uit en we zijn trots dat we voor Oranje mogen spelen, dat we het land mogen vertegenwoordigen op het EK. Iedereen heeft er heel veel zin in. Het is in Duitsland, dus hopelijk komen er veel fans over. Dat zou ons heel goed doen, die steun hebben we echt nodig."

Verslaggever Joep Schreuders vraagt vervolgens wat De Jong vindt van de ontwikkeling van Tijani Reijnders, die zich na zijn overstap van AZ naar AC Milan in een rap tempo heeft opgewerkt tot vaste waarde. "Ik volg het voetbal sowieso. En de Nederlanders met extra interesse. Dus hoe hij het doet bij Milan, dat is wel leuk om te zien."