Buitenspel: Hoofdscout Ajax komt met reactie op transferadvies fan midden in nacht

Buitenspel: Hoofdscout Ajax komt met reactie op transferadvies fan midden in nacht

1 januari - 17:53
88

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Hoofdscout Ajax reageert op nachtelijk advies van fan
Dat Ajax de komende transferwindow de markt op gaat is al wel bekend, maar op wie de Amsterdammers de pijlen richten is nog maar de vraag bij de fans. Een supporter van de club probeerde op oudjaarsdag hoofdscout Kelvin de Lang alvast wat advies mee te geven wie er deze winter naar de Johan Cruijff ArenA gehaald moeten worden. De verantwoordelijke voor de Ajax-transfer bedankte de supporter wel netjes voor zijn input die hij om 03:44 uur verstuurde.

Wedden

Meer odds

Volgens de fan was het in ieder geval duidelijk wat er naar Amsterdam moet komen. De prioriteit ligt bij Christian Eriksen en Nicolas Tagliafico. Volgens de supporter moeten die voor het Ajax-DNA gaan zorgen in de Johan Cruijff ArenA. Ook moet er een 'donders ervaren nummer 6' naar Amsterdam komen. Mocht er dan nog geld over zijn, dan mag er ook nog een rechtsbuiten komen zoals Facundo Pellistri van Manchester United.