'Concurrentie voor Excelsior: tweede club laat oog vallen op Feyenoorder'

'Concurrentie voor Excelsior: tweede club laat oog vallen op Feyenoorder'

1 januari - 21:15 Laatste update: 21:39
39

Ook Vitesse hoopt Thomas van den Belt binnenkort op huurbasis te kunnen verwelkomen. Dat meldt 1908, nadat het eerder al bekendmaakte dat ook Excelsior (tijdelijk) in zee wil gaan met de middenvelder van Feyenoord.  

Vitesse, de nummer laatst van de Eredivisie, wil Van den Belt voor vijf maanden huren, zo is te lezen. De Arnhemmers genieten daarin dus concurrentie van Excelsior, dat de wisselspeler van de Rotterdammers ook toe wil voegen aan de selectie. 

De Kralingers lijken op dit moment wel de beste papieren te hebben. Zij kwamen met een 'aansprekender verhaal' dan Vitesse. De 22-jarige Zwollenaar reisde maandag wel gewoon mee met Feyenoord naar Spanje, waar de formatie van trainer Arne Slot een trainingskamp heeft belegd. 

Van den Belt maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar De Kuip. Zijn speeltijd in officiële duels is beperkt gebleven tot 72 minuten, verspreid over vijf wedstrijden. Feyenoord is naar verluidt bereid mee te werken aan een tijdelijke overstap van Van den Belt, maar vindt het nu nog te vroeg om direct akkoord te gaan met huurvoorstellen. 

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!