Manchester United heeft genoeg gezien en stuurt huurling terug naar Spurs

Manchester United heeft genoeg gezien en stuurt huurling terug naar Spurs

2 januari - 15:40
15

Sergio Reguilón keert terug naar Tottenham Hotspur, nadat Manchester United gebruik heeft gemaakt van de clausule waarmee ze de huurperiode kunnen beëindigen, zo meldt The Athletic.

De 27-jarige Spanjaard voegde zich in september bij Manchester United wegens de blessures van de eerste keuze op de linksbackpositie, Luke Shaw, en de blessure waar back-up Tyrell Malacia mee kampt. Reguilón maakte twaalf keer zijn opwachting voor The Red Devils. Gezien het feit dat de Spanjaard alleen officiële wedstrijden voor United heeft gespeeld, mag hij nog voor een andere club uitkomen.

Wedden

Meer odds

Nu zowel Shaw als Malacia spoedig terugkeert, lijkt Reguilón niet meer op al te veel speeltijd te hoeven rekenen en daarom maakt United voortijdig een einde aan de huurperiode. Bovendien is de club van Erik ten Hag uitgeschakeld in de Champions League en in de Carabao Cup, waardoor er minder wedstrijden op het programma staan.

In eerste instantie mikte Erik ten Hag in de zomer op de komst van Marc Cucurella, maar de komst van de back van Chelsea bleek niet haalbaar. Shaw keert nu echter terug van een spierblessure, waardoor het onwaarschijnlijk is dat United weer de markt op gaat.

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!