'Feyenoord heeft voortdurend contact over transfer, huur met koopoptie aangeboden'

'Feyenoord heeft voortdurend contact over transfer, huur met koopoptie aangeboden'

3 januari - 20:18
18

US Lecce en Feyenoord hebben 'constant' contact over Javairô Dilrosun. Dat meldt Gianluca Di Marzio. Volgens de Italiaanse transferjournalist wil de Serie A-club Dilrosun huren met optie tot koop, terwijl de speler zelf wel oren heeft naar een transfer.

Woensdagochtend kwam 1908 met het nieuws dat Dilrosun op de radar van Lecce staat. Di Marzio bevestigt dat nu. Het was al bekend dat de Italiaanse club de aanvaller wil huren van Feyenoord, maar Di Marzio voegt daar aan toe dat Lecce ook een optie tot koop van drie miljoen euro wil opnemen in de deal. Daar werd eerder nog niets over gemeld.

Duidelijk is wel dat Feyenoord alleen mee wil werken aan een exit, als er een transfersom in het verschiet ligt. Of een huur met optie tot koop genoeg is voor de Rotterdammers, is niet duidelijk. De landskampioen staat in ieder geval voortdurend in contact met Lecce, zo verzekert Di Marzio. Zelf Dilrosun ziet een overstap naar Lecce wel zitten.

Op dit moment verblijft Dilrosun met de selectie van Feyenoord in het zuiden van Spanje. Daar beleggen de Rotterdammers een trainingskamp. Anderhalf jaar geleden betaalde Feyenoord nog minimaal vier miljoen euro voor de buitenspeler. 

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!