'Eenmalig international hoopt op buitenland en tekent niet bij Sparta'

'Eenmalig international hoopt op buitenland en tekent niet bij Sparta'

5 januari - 16:52
26

Sparta Rotterdam lijkt zich toch niet te gaan versterken met Jean-Paul Boëtius. De voormalig Feyenoorder traint al even mee bij Sparta en er leek sprake van een contract, maar trainer Jeroen Rijsdijk heeft de hoop op Boëtius opgegeven.

De eenvoudig international zou uit zijn op een avontuur in het buitenland, zo meldt Voetbal International. Sparta is om die reden zonder Boëtius naar Spanje vertrokken voor het trainingskamp, en zou inmiddels niet meer op zijn komst rekenen.

Boëtius kende als tiener een bliksemstart bij Feyenoord, door bij zijn debuut als achttienjarige te scoren tegen Ajax. Snel groeide hij daarna uit tot een vaste waarde bij Feyenoord en maakte hij zelfs zijn debuut in Oranje. Onder Fred Rutten belandde hij echter op de bank en ook onder Giovanni van Bronckhorst leek hij niet op een basisplaats te hoeven rekenen, waarop hij naar FC Basel vertrok. In 2017 keerde hij terug naar Feyenoord, maar een jaar later vertrok hij weer, naar Duitsland. Inmiddels is hij al maanden transfervrij.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!