'Feyenoord meldt zich bij Dortmund voor 62-voudig international van België'

'Feyenoord meldt zich bij Dortmund voor 62-voudig international van België'

7 januari - 12:32 Laatste update: 13:20
156

Feyenoord heeft zich bij Borussia Dortmund gemeld voor vleugelverdediger Thomas Meunier. Dat nieuws wordt gemeld door Transfermarkt, en bevestigd door 1908. Zelf zou hij openstaan voor een transfer.  

De eerste contacten tussen Dortmund en Feyenoord om een mogelijke transfer te bespreken, zouden al zijn gelegd. Van concrete aanbiedingen richting de club, de Belgische speler én zijn management is momenteel echter nog geen sprake. 

De 32-jarige Meunier heeft bij Dortmund een aflopend contract. De Duitse topclub, tevens tegenstander van PSV in de Champions Leauge, zou deze winter nog een kleine vergoeding kunnen krijgen én tegelijkertijd ook een van de grootverdieneners van de loonlijst kunnen schrappen. 

Meunier zou zelf openstaan voor een stap naar Feyenoord. De 62-voudig international van België is bereid salaris in te leveren om zodoende kans te houden op het EK voetbal van dit jaar in Duitsland. Mocht hij bij de Rotterdammers veel minuten maken, dan blijft hij in de picture bij de Rode Duivels.