Zaakwaarnemers van drietal melden zich bij Ajax: 'We zijn transparant naar ze'

Zaakwaarnemers van drietal melden zich bij Ajax: 'We zijn transparant naar ze'

7 januari - 21:44 Laatste update: 21:52
32

De zaakwaarnemers van bankzitters Gaston Avila, Jakov Medic en Anass Salah-Eddine hebben zondag een bezoek gebracht aan het trainingskamp van Ajax. Kelvin de Lang vertelt aan het Algemeen Dagblad dat Ajax 'transparant' is naar spelers die zouden kunnen vertrekken.

Het vertrek van Georges Mikautadze, die op huurbasis terugkeerde naar FC Metz, staat waarschijnlijk niet op zichzelf: Ajax is bereid te luisteren naar aanbiedingen voor verschillende spelers. Avila is daar één van. Zondag kwamen ook de zaakwaarnemers van Medic en Salah-Eddine, die net als de Argentijnse verdediger weinig aan bod komen, langs in het trainingskamp van Ajax aan de Spaanse zuidkust.

Wedden

Meer odds

"We zijn transparant naar ze", zegt De Lang tegen het AD. "Veel spelers voelen zelf aan of ze wel of niet gaan spelen. Blijven ze, krijgen ze een kans als ze 'm verdienen. Dit trainingskamp gebruiken we ook om te kijken hoe we grip op deze groep kunnen houden." De waarnemend technisch manager, die Sven Mislintat tijdelijk heeft opgevolgd, noemt uitgaande transfers in de winterse transferperiode 'een hele uitdaging'.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!