'Real wil toeslaan en vraagt Bayern-verdediger zijn contract niet te verlengen'

'Real wil toeslaan en vraagt Bayern-verdediger zijn contract niet te verlengen'

9 januari - 12:09 Laatste update: 13:58
20

Alphonso Davies van Bayern München is het belangrijkste target voor Real Madrid komende zomer. De clubleiding van de Spanjaarden heeft hem zelfs gevraagd om geen contractverlenging te tekenen bij Bayern. De vraag is echter of Davies zelf wel naar Real wil.

Volgens Sky Sport Deutschland voelt Davies zich wel op zijn gemak bij Bayern en weet hij nog niet of hij weg wil. Real staat in goed contact met de zaakwaarnemer van de Canadees en ze hebben hem nadrukkelijk gevraagd om geen contractverlenging bij Bayern te tekenen. Davies staat nog tot 2025 onder contract bij Bayern München, maar de onderhandelingen voor een verlenging lopen door de huidige situatie vertraging op.

Davies is al langere tijd een target voor Real Madrid. De Canadees is multifunctioneel inzetbaar, maar speelt bij Bayern voornamelijk als linksback. De Duitse club haalde hem in 2019 uit Canada voor veertien miljoen euro en sindsdien is hij basisspeler bij Der Rekordmeister. Ook dit seizoen kwam Davies al tot 23 officiële wedstrijden. In die duels gaf hij drie keer een assist.