'FC Volendam dreigt smaakmaker te verliezen: interesse vanuit MLS en Turkije'

'FC Volendam dreigt smaakmaker te verliezen: interesse vanuit MLS en Turkije'

9 januari - 22:30
20

FC Volendam dreigt smaakmaker Bilal Ould-Chikh kwijt te raken. De aanvaller geniet belangstelling vanuit zowel Turkije als de Verenigde Staten. Dat meldt Voetbal International dinsdagavond. 

Vanuit Turkije is er interesse van Antalyaspor. Mocht hij naar die club verkassen, dan treft hij een Nederlandse landgenoot in Sander van de Streek. Welke Amerikaanse club(s) Ould-Chikh op de korrel hebben, is niet duidelijk. 

De 26-jarige vleugelaanvaller was ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft onlangs nog met Volendam in het Turkse Belek. Daar zou de belangstelling nog concreter zijn geworden. Antalyaspor heeft volgens VI navraag gedaan aan welke voorwaarden het moet voldoen om een transfer mogelijk te maken. Ould-Chikh heeft bij Volendam nog een contract tot de zomer van 2025. 

De geboren Rosendaler is een belangrijke speler voor de nummer zeventien van de Eredivisie. Met drie assists en één goal is zijn bijdrage aanzienlijk. Komende zondag staat hij naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis als de competitie hervat wordt met een thuiswedstrijd tegen Almere City. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!