'Lammers-komst heeft gevolgen bij Utrecht: Seuntjens in beeld bij oude club'

'Lammers-komst heeft gevolgen bij Utrecht: Seuntjens in beeld bij oude club'

10 januari - 12:37
37

Mats Seuntjens staat op de nominatie om terug te keren bij RKC Waalwijk, meldt het Brabants Dagblad. De 31-jarige middenvelder annex aanvaller heeft weinig perspectief meer bij FC Utrecht, dat op het punt staat Sam Lammers te huren van Rangers FC.

Seuntjens, die het eerste halfjaar van 2023 al voor RKC speelde, is opnieuw op de radar van de Waalwijkers verschenen. RKC wil hem voor een halfjaar huren van Utrecht, klinkt het. Lammers meldt zich woensdag in de Domstad, om na de medische keuring een contract voor een halfjaar te tekenen. Het perspectief voor Seuntjens, die voor de winterstop niet verzekerd was van een basisplaats, is broos.

Dus wil RKC hem uitkomst bieden. Seuntjens kende vorig kalenderjaar een uitstekend halfjaar in Waalwijk. Met vier goals en acht assists was de spelmaker een van de belangrijkste krachten in de knappe negende plaats in de eindrangschikking van RKC. 

Zowel RKC als Seuntjens is voorstander van een rentree. De financiële afwikkeling vormt naar verluidt nog een struikelblok. Seuntjens verdient bij Utrecht een stuk meer dan RKC kan betalen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!