Ajax-speler kreeg opmerkingen tijdens supermarktbezoek: 'Is niet fijn natuurlijk'

Ajax-speler kreeg opmerkingen tijdens supermarktbezoek: 'Is niet fijn natuurlijk'

10 januari - 23:47
66

Ajax-speler Anass Salah-Eddine krijgt veel te maken met haatberichten. De verdediger van de Amsterdammers zegt zelfs dat het niet altijd bij online haat blijft, maar dat hij ook in het openbaar opmerkingen naar zich toe krijgt. Bijvoorbeeld in de supermarkt.

"Ze mogen over mij zeggen wat ze willen, maar als het over mijn familie gaat, is het toch wel gevoeliger", vertelt Salah-Eddine in de Ajax Life Podcast. De verdediger vertelt dat hij soms ook wil reageren, maar dat dit ook niet verstandig is voor de club. Salah-Eddine begrijpt zelf ook wel dat fans soms haatberichten plaatsen. "Als wij niet presteren, worden mensen boos en emotioneel. Als ze boos worden, mogen ze boos worden op mij, maar niet op mijn familie."

Wedden

Meer odds

Salah-Eddine vertelt ook over de keren dat de haat niet alleen online tot hem komt. Zo kreeg hij een keer opmerkingen naar zijn hoofd tijdens een rondje boodschappen doen. "In de dagen na een wedstrijd komt het op je af en krijg je veel berichten. Als je een fan in de supermarkt tegenkomt, hoor je soms weleens iets. Dat is niet fijn natuurlijk." Salah-Eddine komt dit seizoen nog niet aan de bak bij Ajax. De 21–jarige verdediger deed in slechts zes competitieduels mee.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!