'Vriend van Slot' geeft Feyenoord hoop: 'Ik zie hem wel blijven'

'Vriend van Slot' geeft Feyenoord hoop: 'Ik zie hem wel blijven'

13 januari - 14:35
20

Marino Pusic ziet Arne Slot ook na dit seizoen nog voor de groep staan bij Feyenoord. De voormalig assistent, die in oktober aan de slag ging als hoofdtrainer van Shakhtar Donetsk, denkt dat Slot nog niet is uitgekeken op de Rotterdamse club.

Pusic was tot voor kort de rechterhand van Slot. "Als ik zie waar we vandaan moesten komen, kunnen we met elkaar enorm trots zijn. We hebben een exceptionele prestatie neergezet. Iedereen binnen de club verdient complimenten, met name Arne Slot die als hoofdcoach leidinggevend is geweest", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Ik ben bijzonder blij dat ik met Arne samengewerkt heb en daar zo'n vriendschap uit ontstaan is. Feyenoord mag ontzettend blij zijn met de persoon en trainer Arne Slot. Hij denkt mee, is sociaal. Maar tegelijkertijd ambitieus, gedetailleerd en hard werkend."

De succesvolle oefenmeester is aan zijn derde seizoen bezig bij Feyenoord, maar Pusic sluit niet uit dat zijn vriend voor een langer verblijf kiest. "Ik zie hem wel bij Feyenoord blijven na dit seizoen. Trainers van zijn kaliber zijn zeer gewild, maar ik denk niet dat zijn proces al klaar is. Er is altijd sprake van financiële mogelijkheden binnen een club, maar ik denk dat Arne nog niet is uitgekeken bij Feyenoord."

Slot vertelde vorige week al dat hij het best mooi zou vinden om 'een soort Arsène Wenger' te worden in De Kuip.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!