Fabrizio Romano: 'Bayern München vindt doorbraak in transfer PSG-rechtsback'

Fabrizio Romano: 'Bayern München vindt doorbraak in transfer PSG-rechtsback'

15 januari - 13:20 Laatste update: 13:37
5

Bayern München heeft een doorbraak gevonden in de transfer van PSG-back Nordi Mukiele. Onlangs werd al bekend gemaakt dat de Duitsers vol voor de verdediger gingen, maar Fabrizio Romano meldt nu dat een huurdeal in de maak is.

Bayern heeft PSG laten weten dat ze bereid zijn om 100 procent van het salaris tot juni over te nemen en Mukiele heeft de Parijzenaren laten weten graag te vertrekken naar München. De onderhandelingen zullen de komende dagen een vervolg krijgen.

Mukiele kan zowel als centrale verdediger en als rechtsback uit de voeten en wordt door Bayern-coach Thomas Tuchel beschouwd als de ideale kandidaat voor de rechtsbackpositie. Voor Noussair Mazraoui is dit minder nieuws. De voormalig Ajacied zou er een nieuwe concurrent bij krijgen.

De 26-jarige verdediger krijgt bij PSG beperkte speeltijd en zou een vertrek daarom wel zien zitten. Daarnaast is hij al bekend met de Bundesliga, gezien hij van 2018 tot 2022 uitkwam voor RB Leipzig. PSG kocht hem vervolgens voor 12 miljoen euro. In zijn 146 wedstrijden voor Leipzig scoorde hij tien keer en leverde hij elf assists.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!