'Toptransfer lonkt voor oud-speler PSV en AZ: Inter, Roma én Juventus in de markt'

'Toptransfer lonkt voor oud-speler PSV en AZ: Inter, Roma én Juventus in de markt'

16 januari - 11:30 Laatste update: 11:50
30

Albert Gudmundsson staat in de belangstelling van meerdere topteams uit de Serie A. De voormalige aanvaller van AZ en PSV gooit hoge ogen bij Genoa.

In de Serie A zijn Internazionale, AS Roma en Juventus van plan om een bod te doen op Gudmundsson. Dit meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Genoa is echter niet van plan om de IJslander in januari te verkopen, dus zal een transfer waarschijnlijk moeten wachten tot de zomer.
 
Gudmundsson ontpopte zich het afgeopen jaar als de aanvallende blikvanger van Genoa. In achttien gespeelde wedstrijden heeft hij acht doelpunten gemaakt en twee assists gegeven. Het was onvermijdelijk dat verschillende teams interesse zouden tonen in de buitenspeler. Tot nu toe heeft de Italiaanse club standgehouden tegen aanbiedingen van meerdere clubs.

Gudmundsson speelde tussen 2014 en 2022 in Nederland. Hij kwam uit voor sc Heerenveen (jeugd), PSV en AZ. In januari 2022 nam Genoa de IJslandse international over van de Alkmaarders, voor naar verluidt anderhalf miljoen euro.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!